مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

۵۰,۰۰۰ تـــــومان

پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena

  • جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
  • بازدید ۸۸۶ نفر

تصویر arena_amozeshgah_zaban_1 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena

پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena

در این پست پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena آرنا را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم که با توجه به توضیحات زیر انجام شده است:

ساعت کاری یک آموزشگاه زبان از 8 تا 14 و از 16 تا 20 می باشد، یعنی ساعت کاری آن 10 ساعت در روز است. این فرآیند شبیه سازی برای 50 روز می بایست انجام شود. نمای کاری این آموزشگاه را در تصویر بالا مشاهده می کنید.

آموزشگاه زبان به شرح زیر عمل می کند: ورودی آموزشگاه به دو صورت انجام می گیرد، ورودی اول زبان آموزانی هستند که یا برای اولین بار و به جهت ثبت نام و تعیین سطح و تعیین کلاس وارد می شوند، و ورودی دوم آنهایی هستند که قبلا ثبت نام شده اند و کارهای اداری ترم قبل را انجام نداده اند و یا زبان آموزانی که قبلا تعیین سطح شده اند و برای تعیین کلاس نوبت دهی شده بودند فقط برای تعیین کلاس وارد می شوند.

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب …

دسته اول با توضیع یکنواخت پس از ورود یا به قسمت پذیرش مراجعه و بعد از ثبت نام طی نوبت به اتاق تعیین سطح مراجعه می کنند و در این اتاق پس از تعیین سطح یا همان روز، تعیین کلاس می شوند یا خارج شده و برای روز های بعد نوبت دهی می شوند. این گروه برای تعیین سطح در روزهای آینده از ورودی دوم به شرح ذیل وارد می شوند:

ورودی دوم زبان آموزانی که قبلا ثبت نام و تعیین سطح شده اند و فقط برای تعیین کلاس با توضیح ثابت وارد می شوند. این دسته پس از ورود، طی نوبت به واحد تعیین سطح مراجعه می کنند که در این واحد در ساعت آخر به خاطر اینکه تمامی نفرات وارد شده در آن روز تعیین سطح شوند، یک کارمند به این واحد اضافه می شود که با توضیع یکنواخت مینیمم 8 و ماکزیمم 12 این فرآیند صورت می گیرد.

بعد تعیین سطح 70% برای تعیین کلاس در همان روز به واحد تعیین کلاس طبق دو توضیح مثلثی (10,15,30) و (5,7,10) مراجعه و مابقی برای تعیین در روزهای بعد که به آنها اعلام می شود، از خروجی 1 خارج می شوند و اما 70 درصد اول به واحد تعیین کلاس وارد شده که طی یک توزیع مثلثی (2,4,7) تعیین کلاس می شوند در این واحد دو کارمند مشغول کار هستند که هر دو ساعت کمی استراحت می کنند و در نهایت بعد از اتمام از خرجی 3 خارج می شوند.

اما در هنگام ورد گروه تازه برای ثبت نام آمده، بودند که این گروه عده ای از زبان آموزان جدید هستند که برای ثبت نام و تعیین سطح آماده اند و عده ای نیز برای دریافت کارنامه و کارهای کامپیوتری آمده اند که این گروه که نیاز به تعیین سطح و تعیین کلاس ندارند از خروجی 2 خارج می شوند.

یادآور میشود آنهایی که برای ثبت نام آماده اند با توزیع یکنواخت مینیمیم 2 و ماکزیمم 3 و آنهایی که برای کارهای کامپیوتری آمده اند با توزیع مثلثی (1,2,5,4) می باشند.

.

تصویر arena_amozeshgah_zaban_2 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena

تصویر arena_amozeshgah_zaban_3 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena تصویر arena_amozeshgah_zaban_4 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena تصویر arena_amozeshgah_zaban_5 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena تصویر arena_amozeshgah_zaban_6 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena تصویر arena_amozeshgah_zaban_7 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena تصویر arena_amozeshgah_zaban_8 پروژه شبیه سازی آموزشگاه با نرم افزار Arena

باکس دانلود
شناسه:
۷۶۷۶
قیمت:
۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است