آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاورپوینت

  • سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۴
  • بازدید ۲,۱۲۰ نفر

تصویر tadil-10819 آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاورپوینت

آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاورپوینت

در این پست برای کاربران اطلاعات با ارزشی درخصوص کارهای عمرانی اعم از امر نظارتی و پیمانکاری آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاورپوینت را قرار دادیم تا شاید توانسته باشیم دسترسی مهندسین به این نوع اطلاعات با ارزش را آسانتر کنیم. در ادامه نیز به صورت خلاصه وار قسمتی از مطالب را بیان می کنیم.

تعریف تعدیل:

تعدیل به کاهش یا افزایش هزینه عملیات انجام شده در موقع کار گفته می شود که کار فرما آن مقدار مابه التفاوت را در قالب صورت وضعیت تعدیل که پس از صورت وضعیت کارکرد تنظیم می شود، و کارفرما  هزینه آن را به پیمانکار پرداخت و یا از حساب پیمانکار کسر می کند.

تعریف دوره :

هرکدام از ماه های آخر هر فصل از سال که شامل خرداد، شهریور، آذر و اسفند می باشد را دوره گویند.

تعریف شاخص:

مقدار عددی است که میانگین تغییرات قیمت هر دوره را نسبت به دوره پایه نشان می دهد.

تعریف دوره مبنای پیمان:

به دوره ای گفته می شود که همه شاخص های مربوطه آن برابر عدد 100 باشد.

فهرست بها:

در اصل فهرست بهای پایه هر یک از رشته ها هر ساله توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه و ابلاغ می شود

توضیحات بیشتر و دانلود آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاورپوینت در ادامه مطلب.

 کار های جدید:

به کارهایی گفته می شود که پس از انعقاد قرارداد و در حین انجام عملیات که در چارچوب پیمان می باشد و در فهرست منظم به پیمان نیز به آن اشاره نشده باشد به پیمانکار ابلاغ می شود و نیز برای کار های جدید تعدیل تعلق نمی گیرد که فقط ضریب بالاسری به مقدار قیمت پیشنهادی پیمانکار در آن دوره ابلاغ کار جدید ضرب می شود. اما می توان با استفاده از روش تعدیل معکوس قیمت تعیین شده برای کارهای جدید را به قیمت دوره مبنای پیمان در آورد که توضیحات مفصل و بیشتر این بند و قسمت های مهم بعدی در آموزش تعدیل نویسی به صورت فایل پاور پوینت برای کاربران در قالب فایل فشرده شده جهت دانلود رایگان قرار دادیم.

 

باکس دانلود
شناسه:
۱۰۸۱۹
فرمت فایل:
PPT
اندازه فایل:
۴.۹ MB
پسورد فایل:
www.noavarangermi.ir
لینک دانلود:
مطالب مرتبط
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۲ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    جواد بدری سه شنبه , 24 مرداد

    با سلام می خواستم بدونم برای هر وضعیت جداگانه تعدیل محاسبه میشه؟ یا در انتهای کار برای کل کار ؟ مثلا اگر من وضعیتم یکی در ماه 2 باشه یکی ماه 3 و اخرین وضعیت هم در ماه 5 باشه. الان چجوری تعدیل محاسبه میشه ؟ مرسی

  2. تصویر آواتار کاربر 0
    برزو قلی زاده سه شنبه , 21 فروردین

    با سلام وخسته نباشید خیلی خوشحالم از اینکه سایتتون رو پیدا کردم و بسیار مفید و سازنده بود.