پروژه ارزیابی عملکرد وایمکس ۸۰۲٫۱۶ در نرم افزار OPNET
شبیه سازی مقاله Evaluation of WIMAX 802.16 Technology Performance by Evaluating the Bit-Error Rate (BER) of OFDM Physical Layer under Different Modulation Schemes and Channel Conditions
پروژه ارزیابی عملکرد وایمکس ۸۰۲٫۱۶ و میزان خطای بیت (BER) لایه فیزیکی OFDM تحت برنامه های مختلف مدولاسیون و شرایط کانال را در نرم افزار OPNET به همراه گزارش کار و اسکریت شات از مراحل مختلف شبیه سازی با عنوان مقاله Evaluation of WIMAX 802.16 Technology Performance by Evaluating the Bit-Error Rate (BER) of OFDM Physical Layer under Different Modulation Schemes and Channel Conditions آماده کردیم که در ادامه به معرفی مقاله پرداخته و فیلم و تصاویری از خروجی این پروژه شبکه به همراه لینک دانلود رایگان مقاله قرار داده شده است.
فناوری WIMAX :
وایمکس ﯾﮏ روش ﺑﯽ ﺳﯿﻢ ﻓﻮق اﻟﻌﺎده ﺳﻮدﻣﻨﺪ و اﻧﻘﻼﺑﯽ در جهت دﺳﺘﺮﺳﯽ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺎرﺑﺮان ﺑﻪ اﯾﻨﺘﺮﻧﺖ می باشد. تکنولوژی وایمکس امکان تحویل باند پهن بی سیم را برای کاربران ثابت و یا تلفن همراه فراهم می سازد. مسیریابی یک مسئله کلیدی در شبکه های وایمکس است.
معرفی پروژه ارزیابی عملکرد وایمکس ۸۰۲٫۱۶ با آپنت :
در این مقاله روش های مختلف مدولاسیون (سوار کردن سیگنال اطلاعات بر روی سیگنال معمولا فرکانس بالاتر جهت افزایش برد سیگنال و بهره وری انتقال و استفاده بهتر از پهنای باند کانال) مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین با ارزیابی عملکرد وایمکس ۸۰۲٫۱۶ تحت برنامه های مختلف ایجاد ترافیک داده با بار بالا، طرح های مختلف مدولاسیون مانند مدولاسیون ۶۴-QAM ، مدولاسیون BPSK ، مدولاسیون QPSK و غیره معرفی شده است. عملکرد لایه فیزیکی WIMAX بر اساس نتایج شبیه سازی نرخ بیت (BER) و نسبت سیگنال به نویز (SNR) با استفاده از نرم افزار شبیه ساز OPNET تحلیل شده و نتایج در قالب جداول و نمودار ها ارائه می گردد.
ایجاد یک سناریوی شبیه سازی که برابر با دنیای واقعی می باشد، اولین قدم شبیه سازی در این پژوهش است. در این پروژه، تکنیک های مختلف مدولاسیون استفاده شده توسط OFDM لایه فیزیکی بر روی WIMAX 802.16 اجرا می شوند. به منظور تولید داده ها در شبکه، برنامه های تولید ترافیک داده با بار بالا در سرعت بیت متغیر (VBR) طراحی خواهند شد.
تصاویری از خروجی پروژه ارزیابی عملکرد وایمکس ۸۰۲٫۱۶ :
تصویر خروجی ۲:
تصویر خروجی ۳:
تصویر خروجی ۴:
تصویر خروجی ۵:
تصویر خروجی ۶:
تصویر خروجی ۷:
تصویر خروجی ۸:
تصویر خروجی ۹:
تصویر خروجی ۱۰:
تصویر خروجی ۱۱:
مشاهده ویدئو در این باره