ترجمه مقاله اثرات اتوماسیون توزیع بر قابلیت اطمینان سیستم توزیع
ترجمه مقاله Effects of Distribution Automation on Distribution System Reliability
چکیده فاسی:
زمانی که قابلیت اطمینان منبع تغذیه به یک سطح بالای مشخیص می رسد، اتوماسیون توزیع (Distribution automation – DA) اثر زیادی در افزایش قابلیت اطمینان سیستم توزیع دارد. کاربرد طرح های DA در سیستم توزیع، بر تشخیص سریع تر و دقیق تر و برطرف کردن معایب می باشد، تا پوشش خرابی های باریک و خرابی کوتاه زمان قطع برق و افزایش کیفیت و اطمینان مشتریان استوار است. در مقاله حاضر، چهار نوع از اثرات طرح های DA را بر قابلیت اطمینان سیستم توزیع، مقایسه و نشان داده ایم. هدف ما در این مقاله، فراهم کردن اندازه گیری های کمی از اثرات اطمینان پذیری طرح های DA می باشد. مطالعات موردی مقایسه ای هم بر روی یک روش سیمکشی معمول در سیستم های واقعی انجام گرفته است.
دانلود مقاله اصلی در ادامه مطلب.
مقدمه:
در شرایط کنونی بازار تجهیزات الکتریکی، قابلیت اطمینان، نقش قابل توجهی را در رقابت پذیری تأسیسات الکتریکی دارد. نتیجه ی این موضوع ممکن است اینکونه باشد که تأسیسات را وادار به ارائه ی کیفیت مطلوب توان کند و هم به جذب بیشتر مشتری باشد که می تواند به وسیله اتوماسیون توزیع انجام شود. تجزیه و تحلیل آمار شکست در جذب مشتری، ناشن دهنده آن است که سیستم توزیع، به جهت پیکربندی شعاعی تغذیه کننده ها (فیدرها) و نرخ بالای خرابی در تجهیزات و بخش های تغذیه کننده، بیشترین سهم را در عدم دسترسی منبع تغذیه به مشتریان دارد. با رسیدن میزان قابلیت اطمینان به حد مشخصی، DA، ضروری به نظر می آید و می تواند در بهبود شاخص های سیستم توزیع، از جمله شاخص فرکانسی وقفه ی متوسط سیستم (SAIFI)، شاخص مدت وقفه ی متوسط سیستم (SAIDI) و شاخص متوسط در دسترس بودن سیستم و غیره، تا حد زیادی مؤثر باشد.
DA هم توجه صنعت و هم مراکز تحقیقاتی را به خود جلب نموده است. تلاش بسیاری به منظور بررسی این موضوع از جنبه های مختلف، صورت گرفته است. در مرجع 2 به مسئله ی استفاده از شاخصه های خطا در سیستم های توزیع و چگونگی اثر آن بر بهبود قابلیت اطمینان توزیع، پرداخته شده است. که مرتبط با گام های اولیه در سطوح پایین تر اتوماسیون توزیع بود.
در دهه ی 1980، سیستم پیشرفته ی اتوماسیون تغذیه کننده ی پیشرفته، مبتنی بر تجهیزات هوشمند، مانند recloser های خودکار و تحلیل کننده های بخشی (sectionalizers) تولید شدند. که به دلیل مزایای آن، تا کنون به طور گسترده ای در چین پیاده سازی شده است. پس از آن، با توسعه ی ارتباطات، یک سیستم اتوماسیون تغذیه کننده ی جدید، مبتنی بر FTU ها (واحدهای پایانه ی تغذیه کننده) و شبکه ی ارتباطات، در سال های اخیر ارائه شده است.
اگرچه روش ها و کارهای بسیاری در زمینه ی توسعه ی DA به منظور بهبود قابلیت اطمینان منبع تغذیه در مقاله های مختلف ارائه شده اند، اما همیشه کمبود ابزارهای مناسب مرتبط با اثرات اطمینان پذیریِ (قابلیت اطمینان) این طرح های اتوماسیون، احساس شده اند. بنابراین در این مقاله، به مقایسه ای پیرامونِ تلاش های صورت گرفته در ایجاد طرح های مختلف DA و اثرات آن ها بر قابلیت اطمینان سیستم توزیع، می پردازیم. در این مقاله، اطلاعاتی را در مورد سیستم های DA نوعی، همچنین پارامترهای اطمینان پذیری در دنیای واقعی و هزینه های تجهیزات جمع آوری می کنیم.
چکیده انگلیسی:
Distribution automation (DA) has great effect on improving distribution system reliability when the reliability of power supply reaches a certain high level. The application of DA schemes in distribution system is mainly aimed at fast and precise detecting and handling of fault, to narrow fault coverage and shorten fault outage time,thereby enhancing the quality and reliability of customers. The effects of four kinds of DA schemes on distribution system reliability are compared and presented in this paper. The contribution of this paper is to provide quantitative measures of the reliability impacts of DA schemes, comparative case studies are conducted on a typical wiring method in real systems.
http://www.ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?arnumber=6940687
هیچ نظری ثبت نشده است