تشخیص و حذف حمله Gray hole در شبکه MANET

  • چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۴
  • بازدید ۸۷۰ نفر

تصویر paper_10609_gray-hole-attack تشخیص و حذف حمله Gray hole در شبکه MANET

دانلود رایگان مقاله تشخیص و حذف حمله Gray hole در شبکه MANET

در این پست برای شما کاربران عزیز مقاله تشخیص و حذف حمله Gray hole در شبکه MANET را آماده کرده ایم که در ادامه توضیحات مختصری از آن آمده است.

شبکه های MANET به دلیل متشکل بودن از مجموعه گره های متحرک و بدون سیم و همینطور به منظور تغییرات پویای توپولوژی آن در ارتباطات خود، مورد هدف طیف وسیعی از حملات قرار گرفته است که وضیعت این شبکه ها را آسیب پذیر جلوه داده است. حمله Gray hole یا حمله حفره ی خاکستری یکی از انواع حملات است که به سادگی روی پروتکل های مسیریابی واکنشی همچون پروتکل مسیریابی منبع پویا اجرا می شود.

حمله Gray hole در ابتدا مخرب نیست و رفتاری صادقانه در طول زمانی که فرآیند کشف مسیر در شبکه انجام می شود، دارد. اما پس از مدتی، به گره مخرب تبدیل شده و قادر است تا فرآیند کشف مسیر را جهت انتقال اطلاعات در شبکه را مختل سازد و عملکرد شبکه را کاهش میدهد که ثبب از بین رفتن داده های اطلاعاتی می شود.

در نتیجه آشنا بودن با روش های تشخیص و حذف حمله Gray hole بسیار مفید می باشد و می تواند باعث افزایش عملکرد شبکه و اطمینان از صحت ارسال داده ها در شبکه های تک کاره ی متحرک یا شبکه های MANET شود. در مقاله حاضر، حمله Gray hole یا حمله حفره خاکستری و آخرین روش های موجود به جهت تشخیص و حذف آن پرداخته شده است.

توضیحات بیشتر و دانلود رایگان مقاله در ادامه مطلب. عنوان دقیق این مقاله حمله حفره ی خاکستری (Gray hole) و راه های تشخیص و حذف آن در شبکه های تک کاره ی متحرک (MANET) می باشد.

شبکه تک کاره ی متحرک که به صورت پویا یک شبکه غیر متمرکز ، فاقد تاسیسات زیر بنایی و موقتی است که گره ها آزاد و متحرک هستند، در این شبکه گره های میانی همکاری کرده و عملکردی ماننده یک مسیریاب انجام داده و پیام را از یک گره به گره دیگری می فرستند.

حمله حفره خاکستری – gray hole attack که حمله حفره سیاه انتخابی نیز گفته می شود، نوع خاصی از حمله حفره سیاه است که در آن گره ی مخرب ابتدا مخرب نیست، پس از مدتی به گره مخرب تبدیل می شود. در این حمله گره های مخرب به درستی در فرآیند کشف مسیر شرکت می کنند اما زمانیکه از بین آنها یک مسیر برای ارسال به مقصد انتخاب می شود، آنها به صورت انتخابی بسته های اطلاعاتی را حذف و از بین خواهد برد.

پروتکل مسیریابی منبع پویا ، بر حسب تقاضا می باشد که عمل مسیریابی از مبدا را انجام میدهد، یعنی فرستنده از کل مسیری که باید گام به گام تا مقصد طی شود، اطلاع دارد. در صورت وجود چند مسیر از مبدا به مقصد، این مسیرها در حافظه پنهان ذخیره می شوند. فیلد مسیر از مبدا به مقصد، در سرآیند بسته ها نگهداری می شود.

توضیحات بیشتر مقاله تشخیص و حذف حمله Gray hole در شبکه MANET را بعد از  دانلود مقاله مطالعه بفرمائید.

 

باکس دانلود
شناسه:
۱۰۶۰۹
فرمت فایل:
PDF
پسورد فایل:
www.noavarangermi.ir
لینک دانلود:
مطالب مرتبط
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۱ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    سمیه دوشنبه , 30 شهریور

    این مقاله واسم خیلی جالب بود ممنون از زحمتتون .