ترجمه مقاله خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO
ترجمه مقاله Particle Swarm Optimization based Clustering by Preventing Residual Nodes in Wireless Sensor Networks
در این پست ترجمه مقاله خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO را برای شما دوستان آماده کردیم امیدواریم با مطالبی که در این مقاله قرار دادیم توانسته باشیم رضایت شما عزیزان را جلب نماییم.
چکیده خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO :
خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO در این مقاله پیشنهاد داده شده است. در OEERP متداول، در موقع آرایش خوشهها، بعضی از نودها بدون آنکه عضو گروهی باشند، کنار گذاشته میشوند چون باعث می شود نودهای رسوبی تشکیل شود. چنین نودهای رسوبی بعد از تشخیص دادههای خود آن را به صورت مستقیم توسط هاب از طریق ارسال پیامهای کنترل شده به پایگاه داده ارسال میکند. این کارها باعث می شود که عمر شبکه کم شود. E-OEERP پیشنهادی، تشکیل نودهای تکی را کاهش داده و آن را حذف می کند.
عمر شبکه را در مقابله با پروتکلهای موجود، بهبود می دهد. این مسئله با وارد کردن روشهای بهینه سازی الگوریتم (PSO) و الگوریتم (GSA) بکار برده می شوند که برای مشخص کردن مسیر خوشه از آن استفاده می شود. برای هر سرخوشه، از یک نود پشتیبان که همراه خوشه (CA) است استفاده می شود. که برای کم کردن سرخوشه انتخاب می شود. با کمک PSO، خوشهبندی به گونه ای انجام میشود که همه نودها قسمتی از هر خوشه باشند.
این مسائل باعث می شود که نودهای تکی از بین برود در نتیجه کار عمر شبکه نیز بهتر خواهد شد. با استفاده از GSA، نیروی بین سرخوشه ها برای جستجوی عالیترین هاب در طول روند مسیریابی، در نظر گرفته میشود. انجام روش پیشنهاد شده از نظر انرژی مصرف شده، توان عملیاتی، سرعت تحویل دادن بسته و عمر شبکه مورد محاسبه قرار گرفته و با پروتکلهای متداول OEERP، LEACH، DRINA، BCDCP مقایسه می شود. که توسط شبیه ساز NS-2 شبیه سازی شده. و نتایجات به دست آمده در روشE-OEERP عملکرد خوبی را از عمر شبکه نشان میدهد.
توضیحات بیشتر در مورد ترجمه مقاله خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO و دانلود رایگان مقاله اصلی لطفا به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
مقدمه خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO :
مهمترین تعریفی که در مورد WSN در این مقاله خواهیم گفت این است که به مجموعهای از حسگرهای تکی و پراکنده که به خاطر پیگیری و ثبت شرایط فیزیکی محیط و سازماندهی کردن اطلاعات دریافت شده در یک مراکز، که توسط لینک های بیسیم، صورت می گیرد گفته می شود شرایط فیزیکی مانند فشار، دما، رطوبت و غیره می باشد. هر گره حسگر در شبکه های حسگر بیسیم توسط یک فرستنده و یک گیرنده رادیویی، یک میکروکنترلر و یک مدار الکتریکی واسط و منابع انرژی که معمولاً باتری است، مجهز شده است.
چکیده انگلیسی خوشه بندی و حذف نودهای رسوبی در شبکه WSN با الگوریتم PSO :
Particle Swarm Optimization based effective clustering in Wireless Sensor Networks is proposed. In the existing OEERP, during cluster formation some of the nodes are left out without being a member of any of the cluster which results in residual node formation. Such residual or individual nodes forward the sensed data either directly to the Base Station or by finding the next best hop by sending many control messages hence reduces the network lifetime.
The proposed E-OEERP reduces/eliminates such individual node formation and improves the overall network lifetime when compared to the existing protocols. It can be achieved by applying t he concepts of Particle Swarm Optimization (PSO) and Gravitational Search Algorithm GSA) for cluster formation and routing respectively. For each Cluster Head, a supportive node called Cluster Assistant (CA) node is elected to reduce the overhead of the Cluster Head. With the help of PSO, clustering is performed until all the nodes become a member of any of the cluster.
This eliminates the individual node formation which results in comparatively better network lifetime. With the concept of GSA, the term force between the cluster heads is considered for finding the next best hop during route construction phase. The performance of the proposed work in terms of Energy Consumption, ThroughputPacket Delivery Ratio and Network Lifetime are evaluated and compared with the existing OEER P, LEACH, DRINA, BCDCP protocols. The work is simulated using NS-2 simulator. The results p rove that, the proposed E-OEERP shows better performance in terms of lifetime.
منبع : http://ieeexplore.ieee.org
با سلام و خسته نباشيد من يک مقاله دارم با عنوان MOPSO-NET و می خوام پياده سازیش کنم ولی اصلا نمی دونم که چيکار کنم لطفا کمکم کنيد مربوط به درس الگوريتم های تکاملی است.