شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

  • شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
  • بازدید ۱,۳۲۷ نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (144 امتیاز از 29 رای)
    Loading...

تصویر opnet-cloud-computing_18497_1 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

پروژه شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET

شبیه سازی رایانش ابری با OPNET را در این پست همراه با داکیومنت آماده کردیم که تا یک آنالیزی بر روی این سرویس محبوب و کاربردی داشته باشیم. در ادامه به معرفی خدمات رایانش ابری پرداخته و فیلم و تصاویری از خروجی این پروژه شبکه قرار داده شده که فیلم خروجی به صورت آنلاین نیز قابل مشاهده است.

رایانش ابری (Cloud Computing) چیست؟

رایانش ابری را می توان یک شکل  توسعه تحت وب و استفاده از دانش کامپیوتر دانست که این سرویس در طی چند سال اخیر به یک بسر عمده IT مدل گشته است. رایانش ابری را با عبارات مشابه دیگری مانند نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) رایانش گرید، رایانش خوشه، رایانش مستقل و رایانش کاربردی نیز تعریف می کنند.

نرم افزار به عنوان یک سرویس یا Saas، یک مدل تحویل نرم افزار می باشد که در آن، نرم افزار و داده های مربوطه به آن به صورت مرکزی بر روی یک ابر مورد میزبانی قرار گرفته اند.

توضیحات بیشتر، فیلم و تصاویری از خروجی پروژه شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET در ادامه مطلب.

نرم افزار به عنوان یک سرویس (Saas):

Saas عموما توسط کاربرانی که به وسیله یک مرورگر وب از یک کلاینت استفاده می کنند، قابل دسترسی است. رایانش گرید و رایانش خوشه نیز دو نوع تکنولوژی کامپیوتری برای توسعه رایانش ابری می باشند. رایانش مستقل نیز شامل سرویس های سیستم کامپیوتری بوده که قادر به مدیریت خود بوده و رایانش کاربرد نیز شامل بسته بندی منابع محاسباتی ای مانند دستگاه های محاسباتی و ذخیره سازی می باشد.

مراکز ابری:

مراکز ابری، بر مبنای یک سری جنبه مهم و سیستم های صف بندی، با هم متفاوت هستند. یک مرکز ابری، می تواند دارای تعداد مازادی گره های قابلیت (سرور) به تعداد صد ها یا هزاران مورد باشد. به دلیل ماهیت پویای محیط های ابری، تنوع درخواست های کاربران و وابستگی زمانی در بارهای کاری باعث گردیده تا مراکز ابری بتوانند کیفت سرویس مورد انتظار را برای بار های مختلف ارائه دهند. توسعه یک بستر رایانش ابری، باعث گردیده تا ارزیابی کارائی صحیح از مراکز داده ای ابری ضرورت یابد.

تعریف دیگری برای محاسبات ابری (Cloud Computing):

در تعریف دیگر می توان گفت که سرویس Cloud Computing ارائه دهنده یک تکنولوژی جالب و کاربردی می باشد که باعث تسهیل در اجرای برنامه های علمی و تجاری می شود. این نوع پردازش ها، در صورت تقاضا، به وسیله پرداخت در هر صورتی، خدمات انعطاف پذیر و مقیاس پذیری به مشتریان ارائه می کند. این حالت اغلب می تواند سه نوع از خدمات را کاربر فراهم می کند:

  • IaaS که زیر ساختی به عنوان یک سرویس است.
  • PaaS که بستر های نرم افزاری به عنوان یک سرویس است.
  • SaaS که نرم افزاری به عنوان یک سرویس است.

این خدمات با سطح خدمات مختلف ارائه می شوند تا پاسخگوی نیاز های گروه های مختلف مشتریان باشند. اگر چه بسیاری از خدمات ابر قابلیت های مشابهی دارند (به عنوان مثال، خدمات کامپیوتری، خدمات ذخیره سازی، خدمات شبکه، و غیره)، آنها از نظر کیفیت غیر کارکردی با اصطلاح پارامتر های QoS (کیفیت خدمات)، مانند زمان خدمات، هزینه خدمات، در دسترس بودن خدمات، مصرف انرژی خدمات، بهره گیری از خدمات، و غیره متفاوت هستند.

تصاویری از خروجی پروژه شبیه سازی رایانش ابری با OPNET:

تصویر خروجی ۱:

تصویر opnet-cloud-computing_18497_2 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

تصویر خروجی ۲:

تصویر opnet-cloud-computing_18497_3 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

تصویر خروجی ۳:

تصویر opnet-cloud-computing_18497_4 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

تصویر خروجی ۴:

تصویر opnet-cloud-computing_18497_5 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت

تصویر خروجی ۵:

تصویر opnet-cloud-computing_18497_6 شبیه سازی رایانش ابری با نرم افزار OPNET به همراه داکیومنت


شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

مشاهده پروژه ها و مقالات شبیه سازی شده
پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی

مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    مریم سه شنبه , 14 تیر

    امکان پیاده سازی الگوریتم ها رایانش ابری در این نرم افزار وجود دارد ؟

    • تصویر آواتار کاربر 2
      نوآوران گرمیسه شنبه , 14 تیر

      خیر جواب نمیده.

لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab