پروژه شبیه سازی شبکه دانشگاهی CAN در نرم افزار OPNET
پروژه شبیه سازی شبکه دانشگاهی CAN را با نرم افزار OPNET همراه با گزارش کار و یک داکیومنت 78 صفحه ای آماده کردیم که در شبیه سازی آن، چهار ساختمان داریم که دانشکده های IT، معماری، مدیریت و صنایع هستند. در ادامه به معرفی شبکه دانشگاهی یا CAN پرداخته و فیلم و تصاویری از خروجی شبیه سازی آن قرار داده شده است.
معرفی پروژه شبیه سازی شبکه دانشگاهی (CAN) :
با توجه به نیاز روزافزون به سیستم های الکترونیکی در سازمان ها و همچنین ضرورت ارتباط مداوم مابین ارگانها و اشخاص، اهمیت مبحث شبکه و آشنایی با آن بیش از پیش احساس می شود. در این پژوهش قصد داریم تا مفاهیم شبکه را بیان کرده و با سخت افزار شبکه آشنا شویم، شناختی از انواع شبکه داشته و تفاوت میان آنها را بررسی کنیم. در این پژوهش بر روی شبکه دانشگاهی (Campus Area Network – CAN) متمرکز می شویم و با نرم افزار شبیه ساز شبکه OPNET این شبکه را پیاده سازی نموده و به مطالعه نتایج حاصله می پردازیم.
شبکه دانشگاهی یا شبکه CAN چیست ؟
شبکه دانشگاهی یا Campus Area Network – CAN که در بعضا به آن شبکه پردیس نیز گفته می شود، نوعی شبکه کامپیوتری می باشد که از اتصال چند شبکه محلی (LAN) که تمامی آنها محدود به یک منطقه جغرافیایی می باشند ساخته می شود، مثل محیط یک پایگاه نظامی یا یک دانشگاه. می توان این شبکه را به عنوان یکی از انواع شبکه های کلان شهری (MAN) دانست که اغلب محدود به منطقه کوچک تر از اندازه معمولی یک شبکه کلان شهری می باشد.
اگر در یک فضای دانشگاه، شبکه ای از نوع شبکه CAN را داشته باشیم، شبکه مورد نظر محتملا ساختمان های دانشکده های مختلف شامل بخش های آکادمیک، کتابخانه دانشگاه و ساختمان محل اقامت دانشجویان را به یکدیگر متصل می کند. به طور کلی، شبکه دانشگاهی بزرگ تر از یک شبکه محلی (LAN) ولی کوچکتر از یک شبکه گسترده (WAN) می باشد.
تصاویری از خروجی پروژه شبیه سازی شبکه دانشگاهی CAN با آپنت :
تصویر خروجی 2:
تصویر خروجی 3:
تصویر خروجی 4:
تصویر خروجی 5:
تصویر خروجی 6:
تصویر خروجی 7:
تصویر خروجی 8:
هیچ نظری ثبت نشده است