پایان نامه خصوصی سازی صنعت برق در ایران
چكيده:
در این پروژه برآنیم که وضعیت خصوصی سازی را بطور کلی و اجمال شرح دهیم و در حالت خاص، به بررسی خصوصی سازی و ایجاد بازار برق بپردازیم. گام برداشتن در زمینه خصوصی سازی واحد های دولتی به عنوان یکی از راه ها و تفکر در منطقی کردن ساختار بخش های دولتی و کاهش فشار آنها بر دولت و بالابردن کارایی این واحدها و تجهیز منابع مالی و استفاده کارآمد از تخصص های موجود و تامین نیروی انسانی موجود و کاهش بار خدماتی و مالی دولت تلقی می گردد در این پروژه سعی بر این است که مشخص گردد فرایند واگذری و سیاست خصوصی سازی شرکت های وابسته به صنعت برق در رابطه با اهداف، ساختار، مالکیت، منابع مادی و انسانی و مدیریت و تصمیم شیوه های عملی آن در رابطه با عوامل خارجی و داخلی محیطی و بالاخص انسان چگونه خواهد بود و اینکه رویداد قابل لمس و تجربه حقیقی و واقعی فرآیند مذکور چه اثراتی را دارا می باشد و چگونه تفسیر و تجزیه و تحلیل می گردد.
توضیحات بیشتر در ادامه مطلب …
تا قبل از دهه 80 صنعت برق در تمام کشورها در مالکیت دولت قرار داشت و بحث انحصار طبیعی صنعت برق جزء تئوری های اقتصادی محسوب میگردید. ولی از این سال به بعد با تغییر ساختار سنتی صنعت برق که وظیفه تولید، انتقال و توزیع برق را با یک ادغام عمومی در اختیار یک شرکت قرار می داد، زمینه برای تجدید ساختار صنعت برق فراهم گردید.
.
تجدید ساختار به معنی دگرگونی و تغییر قوانین قدیمی و تجدید بنای آنها صورت دیگر می باشد که به صورت اخص در صنعت برق به شکل خصوصی سازی متبلور گردیده است. خصوصی سازی در صنعت برق به دنبال کاهش مالکیت و کنترل دولتی و تشویق بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این عرصه می باشد.
سلام من میخواستم باهاتون حرف بزنم اگه میشه وقتش رو دارین بهم خبر بدین مرسیmr_mehran_ii
با سلام، جهت ارتباط می تونید به صورت آنلاین با ما گفتگو کنید، از سمت چپ آنلاین هستم گفتگو می کنید رو بزنید، و یا با ایمیل زیر در ارتباط باشید. موفق باشید saeed0420@yahoo.com