دانلود کتاب ماشین های الکتریکی AC هنرستان به صورت PDF
کتاب ماشین های الکتریکی AC یکی از دروس مهم و پایه ای در رشته الکتروتکنیک است و این کتاب برای درک پایه ای منطبق بر نیازهای فردای شما در صنعت تدوین شده است. به نظر می رسد یکی از راهکارهای موفقیت شما در رشته الکتروتکنیک به میزان تسلط شما به ماشین های الکتریکی وابسته است، چرا که در هر قسمت صنعت برق شما می توانید نقش آفرینی ماشین های الکتریکی AC را مشاهده نمایید.
اکنون به منظور بهره برداری هرچه بیشتر از کتاب ماشین های الکتریکی AC توجه شما را به نکات زیر جلب می نماییم:
- لازم است مطالب پای های مربوط به دروس مبانی برق ، ریاضیات 1 و 2 را در ابتدای شروع سال تحصیلی دوره نمایید.
- به هدف های رفتاری که در جدول هدف و محتوای درسی تنظیم شده اند و مفاهیم پایه ای که در متن کتاب ماشین های الکتریکی AC آورده شده است دقت نمایید چرا که از شما انتظار می رود در پایان فصل به اهداف ذکر شده دست یابید.
- سوالاتی در متن درس و نیز در پایان هرفصل ارائه شده است. ضمن پاسخگویی به آنها سعی نمایید خودتان نیز سؤالاتی منطبق بر هدف های رفتاری مطرح و به آنها پاسخ دهید.
- استفاده از نرم افزار های شبیه ساز می تواند شما را در دریافت مفاهیم کمک نماید. بنابراین تلاش کنیدر مدارهای معادل ارائه شده را در نرم افزار مدارهای الکتریکی مورد شبیه سازی قرار داده شود.
- در محیط زندگی روزمره خود به پلاک های ماشین های الکتریکی توجه نمایید و انطباق مطالب درسی با آنها را مورد کاوش قرار دهید. البته رعایت نکات ایمنی جزو اصول اولیه است که انتظار می رود به آن توجه داشته باشید.
- مباحثی که با عنوان بیشتر بدانید یا تحقیق کنید در کتاب ماشین های الکتریکی AC آمده است، تنها برای توجه دادن شما به موضوعاتی فراتر از سطح کتاب است، بنابراین توصیه می شود در اوقات فراغت خود با کمک معلم درس، به این موضوعات توجه نمایید.
توضیحات بیشتر و دانلود رایگان کتاب ماشین های الکتریکی AC به صورت PDF در ادامه مطلب.
موارد ذیل را می توان از ویژگی های کتاب ماشین های الکتریکی AC برشمرد:
- در کتاب ماشین های الکتریکی AC برای تسهیل آموزش و تطبیق با واقعیات موجود به استفاده از تصاویر واقعی، طرح واژه های ابتکاری و نیز ارائه نمودار اولویت داده شده است.
- دروس به صورت تشریحی با روش استقرایی از کل به جز ارائه شده اند و با طرح سوال هایی حین متن، ذهن هنرجویان را به یافتن و کاوش هدایت نموده است.
- از روش کشف راه حل مسئله در برخورد با موضوعات و پدیده ها برای هنرجو، استفاده شده است تا خلاقیت را در ایشان بارور نماید. لذا توصیه می شود در روش تدریس به این موضوع توجه شود.
- در ارائه دروس به اصول پیش نیازی و هم نیازی با مباحث سایر کتب درسی توجه شده است.
- از آموخته های سایر دروس همچون درس تحلیل مدارهای الکتریکی و کاربرد آن ، جهت تقویت فهم موضوعات استفاده شده است.
- سعی شده است در تدوین مطالب، منابع علمی به روز به کار گرفته شوند.
- به منظور افزایش اطلاعات هنرجویان و جلوگیری از شیوهٔ حفظ محوری در روابط ، بخشی به نام بیشتر بدانید در کتاب گنجانیده شده است که به چگونگی شکل گیری بعضی از روابط پرداخته است. لازم به یادآوری است که اثبات هیچ رابطه ای جزو اهداف رفتاری کتاب نیست و لذا نباید مورد آزمون و پرسش قرار گیرند، بلکه کاربرد آنها مورد توجه می باشد.
- برای ترغیب هنرجویان به تحقیق در مورد موضوعات مطرح شده و ایجاد روحیهٔ پژوهش ، بخشی به نام (تحقیق کنید) به کتاب افزوده شده است که به طرح موضوعاتی مرتبط با درس اما فراتر از سطح کتاب می پردازد، که کمک درسی و یا سایت های فنی و تخصصی به کشف موضوع بپردازند.
- پرسش ها و مسائل میان فصلی و انتهای هر فصل به یادآوری مفاهیم مرتبط با هدف های رفتاری آن فصل می پردازند که می توانند به عنوان الگوی طرح سؤال شما عزیزان نیز مورد استفاده قرار گیرند.
با توجه به اهداف رفتاری پیش بینی شده برای این درس و ارتباط افقی و عمودی با سایر دروس موضوعات این درس به ترتیب ذیل مرتب شده اند.
- در فصل اول با کمک مفاهیم اولیه الکتریسیته و مغناطیس چگونگی ایجاد ترانسفورماتور تشریح و سپس به تحلیل عملکرد و کاربرد آن پرداخته شده است.
- در فصل دوم ساختمان ترانسفورماتورهای سه فاز و تجهیزات جانبی آنها بیان شده و همچنین رفتار ترانسفورماتورهای سه فازه با اتصالات کاربردی مورد بررسی قرار گرفته است.
- در فصل سوم ماشین های القایی سه فاز، آسنکرون با رویکرد ارائه مفاهیم اولیه و بررسی رفتار آن ارائه شده است.
- در فصل چهارم، ماشین های سنکرون و نیز انواع نیروگا هها معرفی و مورد بررسی قرار گرفته اند.
- در فصل پنجم، مطالبی پیرامون روش عملکرد انواع موتورهای تکفازه ارائه شده است.
به نظر می رسد اگر موارد ذیل رعایت شوند، آموزش به نتایج بهتری دست خواهد یافت:
- با توجه به حجم مطالب و ارتباط با سایر دروس، پیشنهاد می شود در نیم سال اول فصل اول و دوم و فصل سوم ، چهارم و پنجم در نیم سال دوم برای تدریس بودجه بندی شوند ضمن آنکه مطالب ارائه شده در این کتاب برای چهار ساعت تدریس در هفته در یک سال تحصیلی مدون شده اند. هرچند می توان برای حل تمرین های بیشتر مطابق شرایط هنرستان ، برنامه فوق العاده لحاظ نمود.
- می توان به جهت پیشبرد اهداف این کتاب از بضاعت کارگاهی هنرستان ها (نظیر کارگاه های سیم پیچی و برق صنعتی) استفاده نمود. به عنوان نمونه می توان به صورتی برنامه ریزی نمود که هر فراگیر بتواند آزمایش های بی باری و اتصال کوتاه ترانسفورماتوری که خود پیچیده است انجام داده و مدار معادل و مقادیر مورد نیاز را از آزمایش استخراج و رفتار ترانسفورماتور را تحلیل نماید.
امیدواریم کتاب ماشین های الکتریکی AC حاضر بتواند در رشد و ارتقای دانش علمی و عملی هنرجویان و هماهنگی با نیازهای صنعت برق گامی مؤثر بردارد.
Salam mn age javab soalat payani fasle 1 va 2ro bkhm chjuri byad pyda konm
عالی
خرید ماشینهای الکتریکی dc