مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

توضیحات

دارای گزارش کار و فیلم نحوه اجرا می باشد

۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان

مطالب مرتبط

شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

  • شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵
  • بازدید ۲۷۱ نفر

تصویر opnet-wired_19235_1 شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

پروژه شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار OPNET

پروژه شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار OPNET به همراه گزارش کار را آماده کردیم که در آن 4 نود داریم که لینک ارتباطی مابین آنها 1 مگابیت بر ثانیه می باشد و نوع لینک نیز duplex در نظر گرفته شده است. در ادامه به توضیحات بخشی از گزارش این پروژه شبکه پرداخته و فیلم و تصاویری از خروجی آن قرار داده شده است.

تنظیم سناریو در پروژه شبیه سازی شبکه سیمی :

با باز کردن يک پروژه جديد در مدلساز آغاز کنید و پیکربندي متن سناريو را با استفاده از Startup Wizard انجام داده و مدلساز را اجرا کرده و سپس از منوي File گزينه New و سپس Project را انتخاب و OK نمایید. نام پروژه جديد را WIRE NET 4 NODES و قرار داده و OK را کلیک کنید.

بر روي Next کلیک کرده و وقتي که Startup Wizard باز شد، گزينه “Create empty scenario” را براي Initial Topology انتخاب کنید و در قسمت Network Scale اندازه را روی 10*10 متر قرار دهید. در پنجره Select Technologies قسمت Internet Toolbox را انتخاب کرده و دکمه Next را کلیک کنید و تنظیمات را مرور کنید و با کلیک بر روي کلید Finish پنجره Startup Wizard را ببنديد.

توضیحات بیشتر، فیلم و تصاویری از خروجی پروژه شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار OPNET در ادامه مطلب.

فضای کاری در پروژه شبیه سازی شبکه سیمی :

بعد از وارد شدن به فضای کاری نوبت به جایگذاری نود های مورد نظر میرسد که برای انجام این کار لازم است منوی Object Pallate را باز کرده و نودهای مورد نیاز را وارد فضای کاری کنیم. نودها و کابل های مورد استفاده را از آن پنجره drag and drop کرده و در صفحه اصلی جایگذاری می کنیم. ما در این پروژه از یک سوئیچ سیسکو که بوسیله کابل 10BaseT (1 مگابیت بر ثانیه) به هم متصل هستند، چهار کلاینت (Ethernet Workstation) استفاده کردیم.

بعد از جایگذاری نودها و اتصال آنها با کابل ها، نوبت به کانفیگ نودها می رسد که با کلیک راست روی هر نود و انتخاب گزینه Edit Attributes می توانیم کانفیگ مورد نیاز را روی هر نود انجام دهیم که در این پروژه نیازی به تغییر تنظیمات نودها نیست.

توضیحات بیشتر و کامل تر در گزارش کار آمده است که به همراه پروژه ارائه می گردد.

تصاویری از خروجی پروژه شبیه سازی شبکه سیمی با OPNET :

تصویر خروجی 2:

تصویر opnet-wired_19235_2 شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

تصویر خروجی 3:

تصویر opnet-wired_19235_3 شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

تصویر خروجی 4:

تصویر opnet-wired_19235_4 شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

تصویر خروجی 5:

تصویر opnet-wired_19235_5 شبیه سازی شبکه سیمی با نرم افزار آپنت به همراه گزارش کار

 

باکس دانلود
شناسه:
۱۹۲۳۵
توضیحات:
دارای گزارش کار و فیلم نحوه اجرا می باشد
قیمت:
۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است